Min hund älskar sitt hunddagis

Hej, hej! Det gläder mig att du har kommit hit för att läsa ett nytt inlägg. Under den senaste tiden har jag fått väldigt mycket frågor om min hund och hur jag gör med henne om dagarna. Därför tänkte jag idag skriva det här inlägget om Stay and Play Hundcenter AB, vilket är ett hunddagis i Åkersberga.

I samband med att jag fick hem min hund tog jag ut min semester. På så sätt kunde jag träna upp henne för att bli rumsren och ensamtränad. Allt gick väldigt bra men jag upptäckte ganska fort att hon inte alls var bekväm med att vara ensam, därför började jag kolla efter hunddagis i Åkersberga. För att hon skulle vara redo att vara på dagis när jag behövde gå tillbaka till jobbet efter semestern var jag noga med att så snabbt som möjligt hitta ett så bra hunddagis som möjligt. Det var då jag hittade Stay and Play Hundcenter AB, hunddagiset där jag idag har min hund. Redan från första början har hon trivts jättebra, både med personal och även de andra hundarna. På hunddagiset har det aldrig varit ett problem för henne att vara där, snarare tvärtom. Hon fullkomligt älskar att gå till dagis på morgonen och det är faktiskt lite svårt att få henne därifrån, hon har det så trevligt där om dagarna att hon vill stanna. Det är otroligt kul att se att hon trivs så bra där, det gör att jag blir glad över mitt val av hunddagis. Det känns tryggt att lämna henne där över dagen, vilket är precis så det ska kännas eftersom man ändå lämnar över ansvaret till någon annan. Så mitt korta svar till hur jag gör med min hund om dagarna är att jag lämnar henne till Stay and Play Hundcenter AB, vilket är ett hunddagis i Åkersberga.