Naturskötsel i och runt Kinna kommun

Hej mina fantastiska vänner och följare! Jag tänkte rekommendera detta företag till er som då sysslar med mycket som innefattar all möjlig diverse form av uthyrning av arbetskraft inom till exempel lantbruk, snickeri, fastighet och trädgård. Mickes Lantbrukstjänst heter detta företag som har anställda som är utbildade inom driftledning, lantbruk och säkerhet.

Detta företag har mycket kundfokus och satsar alltid på att göra allt för att lyckas med ett väl utfört arbete och nöjda kunder.

Jag kom i kontakt med de som jobbar här på Mickes Lantbrukstjänst då jag behövde hjälp på min gård med att fixa till det så att det skulle bli bättre för djuren som jag har där. Då kunde de hjälpa till med att fixa till bra hagar, stängsel och göra ett bättre organiserat område för djuren på gården.

Detta företag finns i Linköping och Kinna samt även i trakterna runt och utanför. De håller i låga priser för att kunna bidra till att få fler kunder och kunna hjälpa fler som är i behov eller vill ha hjälp med något som rör natur och naturskötsel. Jag som är privatperson fick möjlighet och råd av dem att jag skulle kolla upp ROT- och RUT-avdraget som är ett ekonomiskt avdrag som gör att man kan komma åt tjänsterna lite billigare än övrigt.

Jag rekommenderar verkligen alla som behöver någon möjlig hjälp i natur och naturskötsel att ta kontakt med detta företag