Bra catering i Stockholm

mig och brukar läsa min blogg vet ju att jag skriver ju väldigt mycket om djur och mitt intresse i det. Men nu tänkte jag faktiskt göra ett helt annat inlägg och skriva lite och rekommendera om ett företag som heter Kitchen Events Sweden som då är ett företag som sysslar med det mesta inom catering och mat i och omkring Bromma, Täby och Danderyd.

Något som är helt nytt förmodligen för er, som jag då inte brukar skriva om, är att jag förutom att ha stor passion och kärlek för djur, har ett väldigt stort och brett mat-intresse! Det är något som jag tycker är bland det allra roligaste i livet, att njuta, må gott, äta gott!

Jag tänkte därför berätta lite om detta företag som gör jättebra catering och som då också har väldigt stor passion för mat och matprodukter, samt även stort kundfokus!

Jag kontaktade faktiskt detta företag då vi på hunddagiset jag jobbar på skulle ha en lite större sammanhängning, personal emellan. Och då beställde vi alltså mat från detta företag, och jag är så nöjd med detta att jag så hemskt gärna skulle vilja dela med mig av detta till er som följer mig och läser min blogg. Rekommenderar detta företag starkt! För er som vill ha god mat och trevlig service så är detta helt klart något att rekommendera för er som befinner sig eller helt enkelt vill ha mat i eller runt Stockholm.